Etter en stor brann på En Cologne skole, vanlige klasser for hundrevis av studenter vil bli kansellert inntil videre.
På mandag kveld var skolebygningen i brann, om lag 100 brannmenn var på jobb hele natten, som redningsarbeiderne annonserte. Taket ble fullstendig ødelagt. Årsaken til brannen var i utgangspunktet uklar.

Det er en beredskap for studentene

Grunnskolen, som også huser deler av en omfattende skole, forble stengt på tirsdag. Om lag 400 studenter ble rammet av mangel på leksjoner, sa en by talskvinne. Det forventes at nødhjelp vil bli tilbudt innen 3.desember. “De som kan, men blir hjemme for tiden,” sa talskvinne. “Vi vet ikke hvilken tilstand bygningen er i ennå.”Vi vil diskutere de neste trinnene på torsdag.

Politiet tok over etterforskningen av årsaken til brannen. Brannen hadde derfor brutt ut i en del av bygningen, som hovedsakelig ble brukt til omfattende skoletimer. En politi talskvinne snakket om en “svært høy skade på eiendom”. Ingen ble skadet.Nødtjenestene ble kalt til brannen i Ehrenfeld-distriktet klokka 19.45 mandag. “Vi har mottatt mange nødanrop,” sa en talsmann for brannvesenet. Allerede på vei til skolen hadde nødetatene sett tung røyk. Brannen ble brakt under kontroll sent mandag kveld.

Brannvesenet forble på skolen til tirsdag morgen for å bekjempe mulige brann reir, talsmannen.

Astrid Lindgren Barneskole fremstiller seg på sin hjemmeside som en “full-day barneskole med inkluderende læring, som er åpen for alle barn, uavhengig av deres religiøse tilhørighet og etnisk opprinnelse”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *