Los Angeles (dpa) – stillheten Til Hollywood-stjernen Keanu Reeves (57) har forstyrret sin skuespillerkollega Sandra Bullock (57).”Han er en lytter,” Fortalte Bullock us magazine Esquire i et intervju publisert på mandag. “Det driver folk til vanvidd. Begge feiret sitt internasjonale gjennombrudd med actionfilmen” Speed ” (1994). Deretter var de foran kameraet sammen for den romantiske filmen ” Das Haus am See “(2006).”Da jeg møtte ham, brukte jeg så mye tid som mulig å fylle stillheten, bare for å føle meg komfortabel. Og jo mer jeg babbled til meg selv, jo roligere ble han, ” Fortalte Bullock meg. “Og jeg trodde: jeg forstår ikke hva som skjer her ! Han ser på meg med forvirret utseende. Han er stille. Sa jeg noe som fornærmet ham?”Noen dager senere, i slike tilfeller, Ville Reeves komme med et notat eller en pakke og så si:” jeg tenkte på hva du sa .”Da hadde han også et svar klart.

Omtrent et år etter utgivelsen av” Speed ” Nevnte Bullock Reeves tilfeldig på et møte at hun aldri hadde smakt champagne og trøfler. Noen dager senere kjørte han plutselig av huset hennes på motorsykkelen for å bringe henne akkurat disse godbitene og blomstene. “Jeg tenkte bare at du kanskje vil prøve champagne og trøfler for å se hvordan Det er,” fortalte Reeves henne. Det er det hun mener når hun sier at det driver deg gal, Forklarer Bullock.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *