Lagre på regningen med denne Wi-fi koble av bare 9.99 euro som forteller deg hvilken apparatet bruker mer strøm

Lagre på regningen med denne Wi-fi koble av bare 9.99 euro som forteller deg hvilken apparatet bruker mer strøm Lagre på regningen med denne Wi-fi koble av bare 9.99 euro som forteller deg hvilken apparatet bruker mer strøm

I løpet av måneden av August, prisen på lys har sett flere historiske opptegnelser, og alt tyder på at trenden vil bli opprettholdt i September. Av denne grunn er det nå viktigere enn noen gang å kontrollere forbruket av enheter og dra nytte av off-peak timer når lyset er billigere.

Dette Amazon smart plug er den perfekte gadgeten for å hjelpe deg med å spare på strømregningen. Den har et forbruk meter, er programmerbar, har en tidtaker og tidsplaner, fjernstyres og er en av de billigste på markedet: det koster bare 9.99 euro.

Dette er WiFi Flux er plug, som sammenlignet med andre alternativer som skiller seg ut for å ha et forbruk skjermen. Denne funksjonen er særlig interessant nå som lyset er gjennom skyene, fordi det tillater deg å vite hvor mye energi den tilkoblede enheten er tidkrevende, slik at du kan redusere sin bruk hvis det er nødvendig.

Mulighet for programmering drift av apparater og hvitevarer er en annen av de mest attraktive funksjoner av denne smart plug.

Du har muligheten til å indikere hvilken tid du ønsker å sette på vaskemaskin, slå av lys i en lampe eller gjøre din morgenkaffe, slik at du kan dra nytte av dalen deler for å betale mindre på regningen.

Flux er smart plug har en kompakt størrelse og driften kan ikke bli enklere. Alt du trenger å gjøre er å koble den til strøm koble den til din 2,4 GHz-Wi-fi-nettverk. Du kan konfigurere og styre den fra hvor som helst via appen eller via din stemme assistent (Alexa og Google Assistent).

Tips for å spare penger med den nye strømregningen

Det er en sikker enhet som gir deg alle de garantier. Den støtter opp til 3,680 W og 16 A, og har en automatisk avstenging funksjon i tilfelle av overbelastning.

Hvis du ønsker å motta ordre for gratis og på rekordtid, kan du dra nytte av den gratis prøveperioden måned av Amazon Prime. Etter 30 dager kan du nyte fordelene av abonnenter, inkludert gratis frakt og rask levering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *