Kabaretkunstneren Josef Hader vil motta den tyske Kabaretprisen 2022. Dette vil bli tildelt en av kabarets “greats”, juryen begrunnet sin beslutning i henhold til en uttalelse på tirsdag.Med etableringen og” overveldende representasjon “av hans” ynkelig kynisk og animert av tøylesløs hybris” karakter i dagens program “Hader on Ice”, han lyktes i å “sette på scenen en karakter som er så fordervet som han er tapt”. Den Østerrikske Hader jobber også som skuespiller, manusforfatter og regissør.

Mainz House Of Commons, En av De viktigste sentrene for kabaret I Tyskland, har tildelt prisen siden 1972. Prisen er delt inn i flere kategorier og hver med 5000 euro dotiert.In Chanson / Sang / Musikk kategorien hedrer Katie Freudenschuss. Den studerte popmusikeren kombinerer “uendelig fin observasjon, rask vits og humor med en flott stemme og musikalsk mangfold,” fant juryen.

Tildelt I Mars 2022

Till Reiners mottar prisen i kategorien stand-up komedie. Han legemliggjør “på en fremragende måte moderne humor av en ung storbybefolkning,” sa uttalelsen. Prisen i kabaret kategorien går Til Carmela De Feo, som kombinerer stor komedie, fart og musikalitet med “den høyeste profesjonalitet” i hennes scene karakter “La Signora”.

Sponsorprisen Til Byen Mainz går Til Tino Bomelino, som ifølge juryen er “nesten et kreativt kraftverk”. Æresprisen Til Delstaten Rheinland-Pfalz går Til Thomas Freitag. Dette er en hyllest til en kunstner som har skrevet tysk kabarethistorie i 45 år. Presentasjonen av den 50. tyske Kabaretprisen er planlagt å finne Sted 6. Mars 2022 I Mainz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *