Schlager sanger Beatrice Egli i uflaks: hun har allerede blitt smittet Med Covid-19 for andre gang. Hun har imidlertid hittil nektet å bli vaksinert.Beatrice Egli er for tiden i karantene. Som Den Sveitsiske popsanger, 35, annonsert via Instagram, hun har testet positivt for coronavirus. “Men jeg har det bra, jeg har et veldig mildt kurs,” forsikret hun i sin uttalelse.

Du bør holde deg frisk!
“Ta vare på deg selv og hold deg frisk,” appellerte Egli til sine fans. Men den tidligere dsds-vinneren var kanskje litt for uforsiktig med corona-pandemien selv, hvis du kan tro på nye rapporter fra Bunte og Bild.
Egli sies å ha fått sin aller første corona vaksinasjon bare noen få dager siden, under press fra hennes klienter. Dette er hva bildet hevder. Det er også sagt at sangeren ikke hadde en munnvakt under bak-scenenes forestillinger og klemte andre kolleger-i motsetning til de anbefalte forholdsregler.

Redd for bivirkninger?
Her kan du uttrykke din mening om koronakrisen eller utveksle ideer med andre brukere om emnet. Du kan finne live ticker For Corona her. Vi har også samlet alle artikler Om Corona for deg på en emneside.

Egli, som allerede hadde blitt smittet med corona våren 2020, mente at Hun ikke måtte bli vaksinert som en konvalescerende – og til nylig nektet en vaksinasjon.

Planlagte forestillinger som RTL fundraising marathon er i alle fall kansellert for tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *