Hans fans har måttet vente lenge, nå kan kabaretartisten Frank-Markus Barwasser ses på TV igjen i sin hovedrolle Som Erwin Pelzig. Vi forteller deg hvor og når – og hva han gjør…Furry er tilbake på TV. Med en lue og sjekk skjorte, som du kjenner ham. Og selvfølgelig Med den bredeste Frankiske dialekten. På scenen var denne førsteklasses figuren av kabaretartisten Frank-Markus Barwasser aldri helt borte, på skjermen allerede etter at han hadde gitt opp sitt populære tv-taleformat i 2015. Han snakker nå også. Og sykling. “Beim Pelzig auf Der Bank” er navnet på den tredelte serien, som går på 3sat 1.desember. Tittelen på Dette Roadmovie talk-formatet er program.

For Dette Svinger Furry på sykkelen sin. Dette har en sammenleggbar benk på baksiden som tilhenger og en kurv på forsiden, hvor selv slag (kjent som et fast element av “Furry (under) holder seg”) kan transporteres for de svært herdede samtalerne(For første gang avslører Furry at angivelig et skudd med pølsevann gjør drikken smak så ubestemt).

Kopiert Fra Zimbabwe
Furry ønsker å lytte på sin mobile sitteplasser. En ide han kopierte fra Zimbabwe. I fravær av psykologer er det såkalte vennskapsbenker hvor smarte kvinner sitter som samtalepartnere for folk med bekymringer. En fin ide. Og tross alt er furry også smart for livet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *