Bill Gates og Jeff Bezos-støttet AI oppstart søker metaller for elektriske biler i Australia sammen med verdens nest største bergverk gruppe

Bill Gates og Jeff Bezos-støttet AI oppstart søker metaller for elektriske biler i Australia sammen med verdens nest største bergverk gruppe Bill Gates og Jeff Bezos-støttet AI oppstart søker metaller for elektriske biler i Australia sammen med verdens nest største bergverk gruppe

En kunstig intelligens oppstart støttet av Bill Gates og Jeff Bezos har inngått et samarbeid med verdens nest største bergverk gruppe, BPH, å søke etter de metaller i etterspørselen etter elektrisk kjøretøy produksjon.

I henhold til Kobold administrerende DIREKTØR Kurt Hus, i et intervju med Business Insider, KoBold Metaller og BHP vil se ut for litium, nikkel, kobolt og kobber i Australia.

Ifølge administrerende DIREKTØR, den 3-årige alliansen mellom KoBold og BHP kunne bidra til å få nikkel brukes i Tesla-biler.

I juli i fjor, BHP inngått en avtale med Tesla å gi nikkel for automaker s elektriske batterier.

«Det kan være at, hvis vi gjør nikkel og kobolt funn sammen, de som leverer ende opp med å bli en del av denne avtale,» House lagt til. «Vi kan lett bidra til at det i fremtiden.»

«Tesla er fantastisk. Ingen tvil om det. De er ledende i markedet for elektriske kjøretøy,» sa administrerende DIREKTØR, og legger til at KoBold formål er å hjelpe hele elektrisk mobilitet bransjen.

Hans oppstart, et privateid mining exploration company, basert i Silicon Valley, og bruker kunstig intelligens til å samle inn data om hvor du skal bore for råvarer som brukes i elektriske biler.

Selv om en eksakt figur av selskapenes utgifter på dette prosjektet ble ikke gitt, Kurt House gjorde nevne at flere titalls millioner av dollar vil bli utbetalt i løpet av de neste 2 år.

Gruvedrift leting vil begynne i western Australia, som dekker en halv million kvadratkilometer.

Valget av den Australske landet på grunn av den høye tilstedeværelse det av mange materialer som er egnet for etterspørsel av elektrisk bil. I tillegg, KoBold KONSERNSJEF markert sin høye arbeids-og miljøstandarder.

«I utgangspunktet kan vi garantere at eventuelle funn vi gjør det vil bli utviklet på en etisk og miljømessig forsvarlig måte.»

Multi-million dollar finansiering
En av de store investorene i KoBold er Gjennombrudd Energy Ventures, et teknologi-og klimafond finansiert av Microsoft-gründer Bill Gates sammen med Amazon-grunnlegger Jeff Bezos og Bloomberg grunnlegger Michael Bloomberg.

KoBold KONSERNSJEF bemerket at Gates og Bezos har innflytelse over søk etter metaller for elektriske biler, men understreket at han ikke kan avsløre hvor mye penger Gates fondet hadde investert i prosjektet.

Andre fremtredende KoBold investorer inkluderer Andreessen Horowitz, ledende Silicon Valley venture capital-selskapet, og norske statlige energiselskap Equinor.

Denne August, KoBold sa at han ville bruke 15 millioner dollar (12.70 millioner euro) på å finne materialer for elektriske biler i Grønland sammen med gruveselskapet Bluejay.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *