5 apper som hver student skal ha på mobilen

5 apper som hver student skal ha på mobilen 5 apper som hver student skal ha på mobilen

CamScanner, alle dem fra Google-universet, Splitwise, Evernote eller Skog er noen av programmene som elevene kan ha på sin mobil til å organisere seg selv på den mest effektive måten mulig.

Tilbake til klasser er en utfordring når det gjelder å etablere planer og rutiner, som må være oppfylt for å få alle emner gjennom tilfredsstillende.
Noen ganger er det vanskelig å finne en metode for å organisere notater, og dele dem med andre kolleger, gjør en klar og presis liste over gjøremål, eller konsentrere seg nok tid til å utføre dem.

Nedenfor finner du et utvalg av 5-apper som er tilgjengelig for smarttelefoner som kan hjelpe deg å oppnå dine oppgaver (eller gjør det enklere for deg å prøve).

1. CamScannerSafter du har hørt om henne eller et liknende.

Ideen til denne plattformen er å konvertere et bilde av et dokument til en PDF, som begge tar bildet gjennom mobile kamera og å innføre en ferdig-laget.

Programmet har en rekke verktøy som tillater deg å velge nettopp kantene på folio, endre dem, bruke filtre for å få det til å se bedre eller verre, legge til flere sider til å ha flere ark i samme fil…

Dette verktøyet er spesielt nyttig for bestått merknader på en mer profesjonell måte, selv om, hvis du ikke betale for premium-versjon, vil det inkluderer vannmerke av plattformen.

2. Google-universet
Anbefalingen, i dette tilfellet, er ikke rettet mot en bestemt program, men i hele universet av verktøy som tilbys av Google, med fokus på Google Disk, Google Hold, Google Møte eller Google Calendar, i tillegg til den velkjente Gmail.

På den ene siden, hjelper Kjør for å dele filer og utføre gruppe fungere effektivt, noe som kan være supplert med Møtes for å lage video samtaler med kolleger, unngå behovet for å møtes i person.

På den annen side, Holde hjelper å ha notater tatt med mobilen på en hvilken som helst enhet du logger deg på, så du vil ikke miste dem når du endrer din smarttelefon. Kalender, i mellomtiden, hjelper det å ha kontrollert eksamen og leveranser, med advarsler, slik at du ikke går glipp av noen.

3. Splitwise
Utover de programmene som hjelp i felt av studien, er det også andre som er svært nyttig i denne epoken utsiden av det. Dette er tilfellet med Splitwise.

Denne plattformen gjør det mulig for deg å organisere og fordele utgifter mellom flere personer, noe som vil være svært effektive når de kommer ut for en drink, uten å måtte gjøre beregningene manuelt.

Du må bare opprette en gruppe, skriver du ned de pengene som hver og en har brukt, og appen er ansvarlig for å si som skylder hvor mye og til hvem.

4. Evernote
Denne appen er tilgjengelig for iOS og Android, kan du ta notater fra hvor som helst, søke etter informasjon og dele ideer.

I tillegg har den en mulighet til å informere om møter, prosjekter og ventende oppgaver.

5. Skog
Skogen er en svært ulike verktøy til de tidligere, hvis viktigste funksjon er å komme bort fra mulige distraksjoner i en original og enkel måte.

Tanken med programmet er å plante et frø som vil vokse som du ikke se på den mobile inntil det blir et tre. Men, hver gang du blir distrahert og låse opp telefonen, så vil planten visner.

På denne måten kan du ha en ekstra motivasjon når man studerer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *