I Bayern er det mange tilgangsbegrensninger på Grunn Av Corona. Det er imidlertid unntak for noen av dem. Hva gjelder spesielt for barn og unge?Barn under seks år anses automatisk å ha testet negativt. I Bayern har barn under tolv år for TIDEN også tilgang TIL 3g, 3g plus og 2g tilbud fordi de ikke kan vaksineres. Fra onsdag 24. November vil denne regelen bli utvidet til barn med en alder av tolv år og tre måneder. Dette bør gi deg nok tid til en vaksinasjon.

For eldre barn avhenger det av hvilken farge sykehuslyset for tiden viser – men unntak gjelder i en overgangsperiode. For uvaccinerte barn opp til 17 år, er TILGANG til 2G midlertidig mulig til slutten av desember for egen sport, musikalske eller skuespillende aktiviteter, i catering-og overnattingsbransjen. “Denne siste overgangsperioden til slutten av desember bør brukes raskt for vaksinasjon,” appellerte Den Bayerske Statens Kontor For Helse Og Mattrygghet (LGL) i en pressemelding datert 23.November.Hva gjelder Det Grønne nivået?
3G-regelen har vært i kraft i mange innendørs områder i Bayern siden August: bare vaksinerte, gjenvunnede og testede personer vil bli tatt opp. I Bayern er studentene også i stor grad unntatt fra testforpliktelsen. Du trenger ikke å bli testet selv i løpet av ferien. Og dette er til tross for at de i denne perioden ikke utfører noen tester i skolen i det hele tatt. Helsedepartementet gjorde dette klart i slutten av August.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *